Élő pandával élnek együtt Dobó Ágiék - ifaktor

A kismaci neve – találó módon – Pandi. A tulajdonosa pedig nem más, mint Ági kisfia. A pandáról született egy Instagram-poszt is.„Már azt hittem elaludt, amikor kijött, és a következőt beszéltük meg:
- Anya, rátettem a fejemet a Pandira, és olyat hallottam, hogy dü-dü-dü-dü!
- Az a Te szívverésed Kincsem.
- Akkor a Pandi él?
- Te élsz, a tiédet hallod, érzed, ha be van fogva a füled.
- Nem! Ez a Pandié, hallgasd meg Te is, tudtam, hogy >>élik<<"

– írta a szívetmelengető bejegyzésben Ági.

Nataniel, édesanyja becézésében, Nini nagyon szereti a kis plüsspandáját, így nem csoda, hogy igazinak vélte. Anyukája szerint egyébként is sokszor megnevetteti őket.

„Időnként felírom, amiket mondanak. Általában akkor, ha nagyon mókásat, szívbemarkolót vagy épp kijózanítóan őszinte dolgot fogalmaznak meg. Azt bánom, hogy nem írtam a kezdetektől, mert annyi, de annyi gondolatot ébresztenek bennem, hogy az első könyvemet már évek óta olvasgathatnátok"

– zárja posztját a szépségkirálynő.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd be Facebook-oldalunkat!

Friss

Kiss Ramóna szerepelni fog a Mintaapákban – már azt is tudjuk, kit fog játszani

Lékai-Kiss Ramóna a Dancing with the Stars műsorral kezdte TV2-es karrierjét, amikor átigazolt a rivális RTL Klubtól. Azóta nem sok műsort kapott a csatornán, de most úgy tűnik, beindul a karrierje új munkaadójánál is.
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!