Élő pandával élnek együtt Dobó Ágiék - ifaktor

A kismaci neve – találó módon – Pandi. A tulajdonosa pedig nem más, mint Ági kisfia. A pandáról született egy Instagram-poszt is.„Már azt hittem elaludt, amikor kijött, és a következőt beszéltük meg:
- Anya, rátettem a fejemet a Pandira, és olyat hallottam, hogy dü-dü-dü-dü!
- Az a Te szívverésed Kincsem.
- Akkor a Pandi él?
- Te élsz, a tiédet hallod, érzed, ha be van fogva a füled.
- Nem! Ez a Pandié, hallgasd meg Te is, tudtam, hogy >>élik<<"

– írta a szívetmelengető bejegyzésben Ági.

Nataniel, édesanyja becézésében, Nini nagyon szereti a kis plüsspandáját, így nem csoda, hogy igazinak vélte. Anyukája szerint egyébként is sokszor megnevetteti őket.

„Időnként felírom, amiket mondanak. Általában akkor, ha nagyon mókásat, szívbemarkolót vagy épp kijózanítóan őszinte dolgot fogalmaznak meg. Azt bánom, hogy nem írtam a kezdetektől, mert annyi, de annyi gondolatot ébresztenek bennem, hogy az első könyvemet már évek óta olvasgathatnátok"

– zárja posztját a szépségkirálynő.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd be Facebook-oldalunkat!

Friss

Lindsay Lohan, az igazi Rák!

Lindsay Lohan amerikai színésznő, modell, zeneszerző, énekesnő, producer és rendező. Hároméves korában gyermek divatmodellként kezdte karrierjét, majd 10 évesen 1 éven keresztül szerepelt az Another World című szappanoperában. 12 évesen debütált a Disney stúdió Apád-anyád idejöjjön! című nagysikerű filmjében. Ezt követően már egyenes út vezetett a világhír felé – rengeteg film főszereplőjeként kápráztatta el a közönséget és több díjat is bezsebelt ennek köszönhetően.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!