Élőben mesélt Nádai Anikó betegsége részleteiről - ifaktor

Nem lehet eleget beszélni a rákmegelőző szűrővizsgálatok fontosságáról. Anikó tegnap este Instagram Live-ban mesélt bővebben betegsége részleteiről, illetve annak megelőzéséről.


Elmesélte, hogy nem voltak árulkodó tünetei, azon kívül, hogy hirtelen elkezdett hullani a haja. Részt vett egy általános nőgyógyászati szűrővizsgálaton, aminek az eredménye akkor érkeztek meg, amikor már hajhullással küzdött. A leletek kóros elváltozásokat mutattak ki. Ezt követően megtörtént a daganatos sejtek eltávolítása műtéti úton, amely szerencsére sikeres volt- derült ki a műtét utáni szövettani vizsgálatból.

Anikó hozzátette, hogy beoltatta magát méhnyakrák ellen, de úgy tűnik az oltás nem nyújtott védelmet a betegség ellen. A kezdeti félelmét nagyon nehezen sikerült leküzdenie, amely édesanyja elvesztéséhez vezethető vissza. Anikó édesanyja idén hunyt el rákos megbetegedésben, mivel nem fedezték fel időben az elváltozást.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd be Facebook-oldalunkat!


Friss

Már Lola Patridge-nek is elege van a vírusból

A népszerű influenszer, Lola Patridge a közösségi oldalán, pontosabban az Instagramon fejtette ki, hogy mi hiányzik neki a legjobban a pandémia alatt.
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!