Elon Musk ötletes felhívása az új Tesla gyár dizájnjára - ifaktor

A Giga Berlin nevű Tesla gyárban akkumulátorokat, hajtásláncokat és a Model Y-t gyártják majd.


Elon Musk és a Tesla egy Twitter-posztban jelezte a graffiti-művészeknek, hogy ha valaki érez magában annyi kreativitást, hogy egy egész Tesla gyárat befedő 'street-art' munkát kivitelezzen, akkor ne habozzon és jelentkezzen.

Musk-ék célja, hogy az egész gyár betonfalai, egyedi és bámulatos rajzokkal legyenek kipingálva. Valószínűleg ezek a munkálatok lennének az utolsó ecsetvonások, mielőtt megnyitná kapuit a Giga Berlin.


„Ha szeretnél Te is részese lenne a Giga Berlin gyár falainak megkomponálásában, küldd el munkáidat a GigaBerlinArt@Tesla.com-ra"

Zseniális ötlet, ugyanakkor a Tesla az elmúlt egy évben elég komoly tüntetésekbe és természetvédőkbe ütközött a projekt kivitelezése kapcsán, akik úgy vélik, a gyár megépítésével irdatlan sok fát kellett kivágni és a benne élő állatok elpusztulását fenyegetik ezzel. Azonban úgy látszik, hogy ez nem rendítette meg a gyár előrehaladását. A Tesla új gyára nagyjából 25 kilométerre található Berlintől dél-keletre.

Kíváncsiak vagyunk, ki lesz, kik lesznek a szerencsések, akik kivitelezhetik majd, ezt a rendkívül megtisztelő projektet.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Miskovits Marci megvadította közönségét -videó

K-OSZ TV Marci bizony felpezsdítette a hangulatot Debrecenben.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!