Elon Musk válaszol nekünk mi is az a Dogecoin - ifaktor
Elon Musk arany érmével a homlokán fekete háttér előtt összetett kézzel komolyan néz

Elon Musk a Saturday Night Live (SNL) alatt kételkedett még az új őrület létjogosultságában, azonban ez az aggály úgy tűnik eltűnt azzal, hogy Musk-ék egy olyan műholdat küldenek a holdra, amit 100%-ig az új kutyás pénzből finanszíroznak.


A világ legfelsőbb rétegére nem jellemző a magamutogatás, azonban Elon Musk mindenkinél jobban imádja a rivaldafényt és ennek kifejezésére, sokszor a leghajmeresztőbb dolgokat találja ki. Most sincs másként, amikor is egy „Geometric Energy Company" névre hallgató cég, vasárnap bejelentette, hogy egy kb. 39 kilogrammos kockát fognak a holdra szállítani 2022 elején. Ez a kivitelezés természetesen Musk, SpaceX projektje keretein belül történik majd, amit a dollármilliárdos feltaláló cége meg is erősített a napokban.

Azzal, hogy a SpaceX elfogad kriptovalutát mint fizetőeszközt, a Geometric bevásárol a Dogecoinból és ez lesz az első, reklám alapú űrutazás, amihez 100%-ban internet-pénzt (kriptovalutát) használnak majd. Ezt a projektet pedig nem máshogy fogják hívni, mint: „DOGE-1 – Holdra fel"

De, hogy pontosan mi is az a Dogecoin? Erre a kérdésre Elon Musk maga ad választ a lenti videóban (nyelvezet: angol)

A kocka, amit a holdra küldenek, spéci szenzorokkal és kamerákkal lesz ellátva, így a SpaceX Falcon 9-es rakétának, aminek fedélzetén feltehetően utasok is lesznek, kiemelkedő és feltehetően fontos adatokat lesz képes továbbítani. Musk saját személyében még nem kommentálta az eseményeket, de Tom Ochinero, a SpaceX reklám részlegének igazgatója elmondta, hogy nagyon boldogok, amiért elindíthatják a „ DOGE-1 – Holdra fel" projektjüket, mert így demonstrálni tudják a kriptovaluta földön kívüli fenntarthatóságát, valamint ez a lépés egy nagyon fontos alappillére lesz a „földön-túli" reklámoknak.

Elon Musk on Twitter

Elon Musk úgy néz ki nem viccelt, amikor április 1-jén megírta ezt tweetet. azonban a fenti videóban hallható kijelentése, miszerint a Doge-coin csak „habi", nagy károkat, számszerűsítve 37%-os visszaesést eredményezett PERCEK alatt.

Úgy néz ki a cég, most még egyszer nekifut, és újult erővel próbálja a jövőbeli gazdaságot megreformálni és a kutyás kriptovalutát legitimizálni, ami egy áprilisi tréfából indult...

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Related Articles From Your Site
Related Articles Around the Web

Ne hagyd ki!