Elon Musk válaszol nekünk mi is az a Dogecoin - ifaktor

Elon Musk a Saturday Night Live (SNL) alatt kételkedett még az új őrület létjogosultságában, azonban ez az aggály úgy tűnik eltűnt azzal, hogy Musk-ék egy olyan műholdat küldenek a holdra, amit 100%-ig az új kutyás pénzből finanszíroznak.


A világ legfelsőbb rétegére nem jellemző a magamutogatás, azonban Elon Musk mindenkinél jobban imádja a rivaldafényt és ennek kifejezésére, sokszor a leghajmeresztőbb dolgokat találja ki. Most sincs másként, amikor is egy „Geometric Energy Company" névre hallgató cég, vasárnap bejelentette, hogy egy kb. 39 kilogrammos kockát fognak a holdra szállítani 2022 elején. Ez a kivitelezés természetesen Musk, SpaceX projektje keretein belül történik majd, amit a dollármilliárdos feltaláló cége meg is erősített a napokban.

Azzal, hogy a SpaceX elfogad kriptovalutát mint fizetőeszközt, a Geometric bevásárol a Dogecoinból és ez lesz az első, reklám alapú űrutazás, amihez 100%-ban internet-pénzt (kriptovalutát) használnak majd. Ezt a projektet pedig nem máshogy fogják hívni, mint: „DOGE-1 – Holdra fel"

De, hogy pontosan mi is az a Dogecoin? Erre a kérdésre Elon Musk maga ad választ a lenti videóban (nyelvezet: angol)

A kocka, amit a holdra küldenek, spéci szenzorokkal és kamerákkal lesz ellátva, így a SpaceX Falcon 9-es rakétának, aminek fedélzetén feltehetően utasok is lesznek, kiemelkedő és feltehetően fontos adatokat lesz képes továbbítani. Musk saját személyében még nem kommentálta az eseményeket, de Tom Ochinero, a SpaceX reklám részlegének igazgatója elmondta, hogy nagyon boldogok, amiért elindíthatják a „ DOGE-1 – Holdra fel" projektjüket, mert így demonstrálni tudják a kriptovaluta földön kívüli fenntarthatóságát, valamint ez a lépés egy nagyon fontos alappillére lesz a „földön-túli" reklámoknak.

Elon Musk on Twitter

Elon Musk úgy néz ki nem viccelt, amikor április 1-jén megírta ezt tweetet. azonban a fenti videóban hallható kijelentése, miszerint a Doge-coin csak „habi", nagy károkat, számszerűsítve 37%-os visszaesést eredményezett PERCEK alatt.

Úgy néz ki a cég, most még egyszer nekifut, és újult erővel próbálja a jövőbeli gazdaságot megreformálni és a kutyás kriptovalutát legitimizálni, ami egy áprilisi tréfából indult...

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Related Articles From Your Site
Related Articles Around the Web

Friss

Lindsay Lohan, az igazi Rák!

Lindsay Lohan amerikai színésznő, modell, zeneszerző, énekesnő, producer és rendező. Hároméves korában gyermek divatmodellként kezdte karrierjét, majd 10 évesen 1 éven keresztül szerepelt az Another World című szappanoperában. 12 évesen debütált a Disney stúdió Apád-anyád idejöjjön! című nagysikerű filmjében. Ezt követően már egyenes út vezetett a világhír felé – rengeteg film főszereplőjeként kápráztatta el a közönséget és több díjat is bezsebelt ennek köszönhetően.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!