Először nyilatkozott válásáról Zséda - ifaktor
zséda zsédenyi adrienn egy fotelben bordó ruhában hosszú sötétszőke hajjal ölbe tett kézzel mosolyog sminkben

Téli válása után most először adott interjút a témában Zsédenyi Adrienn. Az énekesnő és orvos férje továbbra is jó kapcsolatot ápol, és nagy szeretetben neveli közös gyermekét.


Zséda és Szabolcs húsz év után döntöttek úgy, hogy külön folytatják útjaikat. Válásukról elsőként a Blikk értesült. Az énekesnő közel egy évig nem nyilatkozott a történtekről, most azonban megtört a jég, és részletesebben mesélt volt férjével való kapcsolatáról a Nők Lapjának.

„Nem kudarc, inkább fejlődéstörténet ez! Egyszerűen másfelé fejlődtünk, és mostanra érett meg a döntés. Én erőt merítettem a változásból. A szeretet és az egymás iránti tisztelet viszont örökre megmarad. Nemcsak azért, mert van egy közös gyerekünk, hanem mert ha valakivel az ember ennyi éven át jóban-rosszban együtt van, azzal szoros szeretetkötelék fűzi össze, ami soha nem szakadhat el. Mi szeretni fogjuk egymást ezután is, csak másképp. És természetesen egyetértésben neveljük tovább a fiunkat."

– nyilatkozott Zséda, akinek fia most 13 éves. Nimród, édesanyjához hasonlóan zenélni is szeret. Bár nem énekel, nagyon ügyesen rappel. A fiút nem csak egyetértésben, de a mai napig nagy szeretetben nevelik volt férjével, akivel továbbra is fontosak egymásnak.

„Ebben a családban mindenki annyira szereti egymást, hogy szerintem az ünnepi időszakot is intelligensen fogjuk kezelni. A szüleimnél töltjük a szentestét, ahogy minden évben. Én segítek anyukámnak főzni, Nimród és az öcsém két fia pedig beöltöznek."

– árulta el Adrienn.

Ha nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!