Elrabolták a világhírű énekesnő, Lady Gaga kutyáit - ifaktor
Lady Gaga fehér ingben

Két nappal ezelőtt, csütörtök este Lady Gaga kutyasétáltatója elvitte az énekesnő három kutyáját, Koji-t, Gustav-ot és Miss Asia-t sétálni. Ekkor fegyveresek támadtak rájuk, a kutyasétáltatót meglőtték, Gustav-ot és Koji-t pedig elrabolták, Miss Asia eltudott menekülni, aki később elő is került.


Lady Gaga Instagram-oldalán 500 ezer dollárt - átszámítva csaknem 148 millió forint- kínált azoknak, akik visszajuttatják hozzá kutyusait.

"Szeretett kutyáimat Koji-t és Gustav-ot két nappal ezelőtt elrabolták Hollywoodban. A szívem szakad meg értük és imádkozom, hogy a családom ismét teljes legyen. 500 ezer dollárt fizetek, ha biztonságban visszahozzák őket. A KojiandGustav@gmail.com emailcímen lehet felvenni velünk a kapcsolatot. Ha te vetted meg őket vagy megtaláltad a jutalom ugyan az marad. Továbbra is szeretlek Ryan Fischer, amiért kockáztattad az életed és harcoltál a családunkért. Örökké a hősöm leszel"- írta az énekesnő.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!