Elérte a 100 ezer követőt Edina Lujza - ifaktor

Instagram-oldalán számolt be a fantasztikus hírről a népszerű influenszer, Kovács Edina Lujza, aki a napokban elérte közösségi oldalán a 100 ezres követőtábort.


Ez manapság hatalmas teljesítményt jelent, hiszen a közösségi média sztárjai egyre csak gyarapodnak hazánkban és emiatt egyre nehezebb is megtartani és fenntartani követőik érdeklődését.

Edina Lujzának azonban sikerült elérnie a 100 ezer követőt, ami fantasztikus eredményt jelent a közösségi médiában. Párja, Hernádi Bence pedig nagyon közelít a 200 ezer követőhöz, ami hónapokon belül akár meg is lehet.

Edina a természetben ünnepelte meg sikerét, amit egy remekül megszerkesztett fotóval mutatott be Insta-oldalán.

„100 EZREN VAGYUNK!🎉
Nagyon hálás vagyok nektek! 🥺
Köszönöm szépen! ❤️
Hihetetlen, hogy ennyien kíváncsiak vagytok a mindennapjaimra...komolyan nem tudom elégszer megköszönni azt az energiát, amit Tőletek kapok!🥰

A kép története: nagyon szerettem volna egy menő ünnepi képet...de mikor útnak indultunk Bencével már tudtam, hogy ez nem igazán fog megvalósulni. Szóval ez is olyan Edinás, szerencsétlenkedős poszt lett végül.🤣🤷🏻♀️ Majd talán a 110 ezernél sikerül egy normális kép"

– írta viccelődve Edina.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Gyuricza Dóri mindenkinek olyan barátokat szán, mint Schoberték

Dóri Instagram-oldalán követőinek Schobert Norbiékhoz hasonló barátokat kívánt.
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!