Elromlott Lotfi Begi tolatóradarja, ez lett a vége - ifaktor

A népszerű hazai lemezlovas, Lotfi Begi egy roppant humoros videót tett közzé Instagram-oldalán, amivel majdnem sikerült átvernie követőit, de végül persze mindenki vette a poént.


Akik ültek már olyan autóban, aminek van tolatóradarja, azok tudhatják, hogy az autó típusától függetlenül a hangja mindig egy magas idegesítő pittyegés, amit, mint kiderült irtó egyszerű leutánozni, csak egy szintetizátor kell hozzá.

Így ameddig meg nem láttuk Lotfi Begi videójában, hogy a tolatóradarját Juhász Gergő kollégája alakítja, majdnem bedőltünk a trükknek és azt hittük ütközött a népszerű zenész. Szerencsére a videóból kiderült, hogy csak egy jópofa tréfa volt az egész.

„Gerire mindig számithatok...majdnem mindig! 🤣"

– írta viccelődve Lotfi Begi.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Íme az iFaktor tehetségkutató második fordulója! Szavazz, hogy ki jusson tovább!

Hivatalosan is megkezdődött az iFaktor tehetségkutató második fordulója, melyben 32 versenyző fog párbajozni egymással. Lássuk, hogy ki a következő két párbajozó! Szavazz a lap alján, a számodra legszimpatikusabb versenyzőre és juttasd tovább!

A szavazók között pedig kisorsolásra kerül egy:

  • Xiaomi Mi Smart Band 5 aktivitásmérő
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!