Elrontott hajak Danae Mercertől - ifaktor

Akik régóta követik Danae Mercert, már megszokhatták tőle, hogy komoly témákat is igyekszik humoros oldalukról megközelíteni. Így tett most is. Bárki mondhat bármit, a nők tudják és néhány férfi is, hogy a frizura bizony nem játék!


Azonban mégis talán mindenki életében legalább egyszer előfordult már, hogy vagy ő maga hirtelen felindulásból, vagy egy gyorsan választott fodrász tönkretette hajkoronáját. Danae saját elrontott frizuráinak megmutatásával igyekszik figyelmeztetni követőit mielőtt valaki újra magától ollót ragadna és neki esne lógó fürtjeiknek, nem túl jó ötlet.

„Néha bohókás frufrut szeretnék, majd eszembe jutnak ezek…"

– írta vicces videójához Danae.

„Mindenkinek, aki valaha bele esett a >>Hé, vágd le a loknidat, karantén van<< csapdába. Vagy a >>bohókás frufru<< csapdába. Esetleg az >>otthon könnyű hajat festeni<< csapdába. Mondjuk csak úgy, hibákat követtünk el"

– olvashatjuk humoros megjegyzését a külföldi influenszernek.

A kommentszekcióba folyamatosan érkeztek civil emberek történetei elbaltázott hajviseletekről.


Friss

Íme az iFaktor tehetségkutató második fordulója! Szavazz, hogy ki jusson tovább!

Hivatalosan is megkezdődött az iFaktor tehetségkutató második fordulója, melyben 32 versenyző fog párbajozni egymással. Lássuk, hogy ki a következő két párbajozó! Szavazz a lap alján, a számodra legszimpatikusabb versenyzőre és juttasd tovább!

A szavazók között pedig kisorsolásra kerül egy:

  • Xiaomi Mi Smart Band 5 aktivitásmérő
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!