Első babáját várja az egykori villalakó, Szabó Zsófi - ifaktor

VV Zsófit, azaz Szabó Zsófit a Való Világ negyedik szériájában ismerhették meg a nézők 2010-ben. Az akkor 18 éves lány miután kiesett a játékból a popiparban kereste önmagát, egyetlen egy sláger született zenei munkásságából a Rágógumi című nóta. Mi történt azóta Zsófival?


Rövid zenei pályafutása után Go-Go táncosnak állt és számos plasztikai beavatkozást is végrehajtottak rajta. Kezdve a 19 éves korában megtörtént mellnagyobbító műtéttel, majd végleges szájfeltöltésen is átesett, illetve megcsináltatta az orrát is.

Most azonban boldogabb, mint valaha és első közös gyermekét várja, a hatodik hónapban jár terhességében, kislánya lesz. Az RTL Fókusz stábjának mesélt a babavárás örömeiről, többek között elmesélte, hogy tavaly a nyaralásuk alatt tudták meg párjával, hogy szülők lesznek. Az ultrahang vizsgálatok alatt pedig mindig elérzékenyül, ha meghallja kislánya szívhangját.

A Zsófival készült riportot az RTL Most honlapján tudod visszanézni, az adás 44. percében tűnik fel.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Kiss Ramóna szerepelni fog a Mintaapákban – már azt is tudjuk, kit fog játszani

Lékai-Kiss Ramóna a Dancing with the Stars műsorral kezdte TV2-es karrierjét, amikor átigazolt a rivális RTL Klubtól. Azóta nem sok műsort kapott a csatornán, de most úgy tűnik, beindul a karrierje új munkaadójánál is.
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!