Első helyen nyitott a YouTube-on a BSW és T. Danny közös dala - ifaktor
Első helyen nyitott a YouTube-on a BSW és T. Danny közös dala

A BSW ezúttal T. Dannyvel és Lmen Pralaval készített egy közös dalt, a MOKAMBO GANG címet kapó számnak pedig mindössze 3,5 órára volt szüksége, hogy az első helyre kerüljön a Youtube felkapott videói között.


T. Danny pár hete már összehozott egy igen sikeres közreműködést, akkor Curtisszel dolgozott együtt, a daluk pedig nagyon gyorsan, mindössze 12 nap alatt elérte a 2,5 milliós megtekintést. A F*szagyerek azóta már 4 milliónál jár és ez még bőven fog növekedni a következő hónapokban. Nagy kérdés, hogy erre rátud-e tenni egy lapáttal a BSW-vel való közreműködése, az biztos, hogy a start nagyon szépre sikeredett, a többire pedig majd később derül fény.

Érdekesség, hogy a BSW eddigi legnépszerűbb száma a Yaay, pont tegnap lett 2 éves, amikor kijöttek az új dallal, fel is tették a srácok a kérdést Insta storyban, hogy ez is lesz-e legalább akkora.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!