Első szülésélményéről számolt be Lukovics Tamara - ifaktor

A fiatal influenszer édesanya 2020. június 15.-én adott életet első gyermekének, Bellának. Legfrissebb YouTube-videójában nagy vonalakban mesél a várandósságáról, majd részletesebben magáról a szülésélményéről.


Tamara elmondta, hogy nagyon pozitív élményekkel távozott a kórházból, szerencsésnek érzi magát az orvosa és a szülésznője szakértelméért, kedvességéért és segítségéért. Komplikációmentes, 'könnyű' szülése volt és természetes úton tudta világra hozni kislányát. Férje, Ádám végig mellette volt a szülőszobában, a köldökzsinórt is ő vágta el.

Részletesen elmesélte közvetlen a szülés előtt történő vizsgálatokat, szükséges előkészületeket is, avagy hogyan is jutottak el a megszületés pillanatáig pontról pontra.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Filter vagy valóság? Csonka András drasztikus változáson esett át

Csonka András bizony meglepte rajongóit. Teljesen átalakította külsejét: nehéz eldönteni, hogy vajon szűrőt használt, avagy tényleg rászánta magát a változásra.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!