Elüldözték a lakók Ördög Nóráékat - ifaktor
Ördög Nóri világos barna felsőben

Alig egy éve nyitotta meg Nekem a Balaton kisboltját Ördög Nóra és férje, Nánási Pál, de már is költözniük kell. Noha, nem annyira borús a helyzet, mint, ahogy első hallásra tűnik. Költöznek, méghozzá nem önszántukból, de ez annak is az ékes bizonyítéka, hogy az emberek nagyon szeretik őket és amit együtt létrehoztak.


Legutóbbi YouTube-bejelentkezésük apropója a költözés hírének bejelentése volt, mely amennyi rosszat, annyi jót is tartogat számukra.

Várakozásukat felülmúlóan sokan érdeklődtek és érkeztek az ország különböző pontjairól a kisboltba, mely főként Ördög Nóri és Nánási Pál nevének és annak ismertségének köszönhető. A Nekem a Balaton jelenlegi helye és mérete nem volt felkészülve ilyen mennyiségű emberre, ahogy a helyiek sem az ezzel járó felfordulásra, tömegre, autókavalkádra. Ennek megoldására hosszas intézkedések után Nóriék azt az alternatívát látták, ha továbbállnak. Balatonakarattyát azonban nem hagyják el, csupán egy nagyobb helység biztosít új otthon a kisboltnak, ahol kényelmesebben elférnek az emberek és van lehetőségük parkolni is.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!