Elvitte egy körre nagymamáját új autójával Schobert Lara - ifaktor
Lara a közelmúltban szerezte meg a jogosítványát, de még előtte megvette élete első autóját a saját zsebpénzéből, ami egy új Fiat 500-as volt (kb. négy millió forint az ára – a szerk.).

„Lara megmutatta a kisautòját, elvitte Anyukámat egy körre. Édesanyám, szinte sírt örömében olyan boldog volt"

– írta az Instagram-oldalán Lara édesanyja, Rubint Réka. A nagymama ezenkívül kapott egy gyönyörű csokor virágot is Rékáétól.

Elmondása szerint édesanyja nagyon örült a látogatásnak és nem győzte hangsúlyozni milyen fontos a szeretet az életben – pláne a mostani helyzetben.

A bejegyzés ide kattintva érhető el.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd be Facebook, valamint Instagram-oldalunkat!


Friss

Piroska szerepében Berki Mazsi

A Berki családtól már megszokhattuk a nem éppen szokványos fotósorozatokat. Ezúttal is egy különleges tematikára esett a választásuk. Berki Mazsi, mint Piroska, Berki Krisztián pedig a Farkas szerepébe bújt a fotózás erejéig.

Sokféle képsorozatokat láthattunk már a házaspárról, de ilyenre azért még nem volt példa. Natit- Berki Krisztián kislánya- ez esetben most megkímélték a szereplés alól. Beszéljenek azonban inkább a szavak helyett a képek.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!