Emci elárulta egyik titkát követőinek - ifaktor
Emci piros blúzban mosolyog

A fiatalok körében Emci beauty néven elhíresült vlogger már több mint hét éve töretlenül gyártja követőinek a tartalmakat YouTube-csatornájára. Legújabb ilyen videójában elárulja egy nagy titkát követőinek, amivel egyben segítséget is nyújt nekik.


Emci legújabb videójában a boldogsága titkát mesélte el nézőinek, ezzel is motiválva és lelkesítve őket. Egy kocsikázós, beszélgetős utazásra kalauzol minket az influenszer a felvételben.

A YouTuber videója legelején elárulja nekünk, hogy napi szinten rengeteg kérdés érkezik hozzá követői által, hogy minek köszönhető a folytonos pozitivitása és jókedve. Az influenszer válaszként azt a magyarázatot adta, hogy az Instagram-oldalát fotóalbumként használja és csak a boldog pillanatokat osztja meg ott. Ezért nem láthatjuk Emcit soha boldogtalannak.

A vlogger videója hátralevő részében adott pár szuper tanácsot követőinek, hogy hogyan tudnának boldogabbak és pozitívabbak maradni a hétköznapokban.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!