Emiatt lett rendezettebb Till Attila családjának élete - ifaktor

A népszerű műsorvezető, Till Attila Instagram-oldalán számolt be követőinek arról, hogy amióta letöltötték és alkalmazzák a feladatszervező programot, ő és családja is sokkal összeszedettebb.


Tilla és családja hat hete kezdte el alkalmazni mindennapjaikban a feladatszervezőt. A változás pedig elmondásuk szerint szemmel látható lett.

Sokkal jobban átlátják napi feladataikat: mik a teendők a ház körül és ami a legfontosabb, rájöttek, hogy egy munka elvégzése nem feltétlül hárulhat csak egy nőre vagy csak egy férfira.

Természetesen a ,,nem szeretem" feladatokat is sokkal jobban fel tudták osztani egymás között, így ebből sincs nagyobb vita. Attila megjegyzi, hogy persze nem feltétlenül világmegváltó dolgot vittek véghez, de érezhetően pozitív irányú változás állt be az életritmusukba, ami mindenképpen jó.

Mi már csak arra lennénk kíváncsiak ti, hogyan alkalmaznátok a feladatszervezőt?

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Friss

Alekosz Hosszú Katinkának: „Szülni is kéne már”

Alekosz szokott merész kijelentéseket tenni, de ezúttal tényleg sok határt átlépett. Kucsera Gábor mellett, Hosszú Katinka olimpiai bajnok úszónőt (akit egyébként jogos kritika is érthetne – a szerk.) abszolút megalapozatlan vádakkal illette a celeb.
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!