Emiatt nincs megelégedve magával Nádai Anikó - ifaktor

A népszerű műsorvezetőnő, Nádai Anikó legújabb Instagram-posztjában saját magára panaszkodott követőinek. Az ember azt gondolná, hogy egy olyan szépség, mint Anikó, aki ráadásul rendszeresen a televízió képernyőjén szerepel, biztosan meg lehet elégedve magával.


Anikó bejegyzésében a haját kifogásolta, amit ismét le kellett vágatnia igénybevettsége miatt. Ezen kívül a műsorvezetőnő elmondása szerint, hiába tesz meg mindent haja jó állapotáért, az mégis nagyon hullik.

A hozzászólók közül rengetegen ajánlottak neki különböző vitaminokat és haj olajakat, amik talán segíthetnének. Anikó kommetben azt is elárulta, hogy a tavalyi egészségügyi problémái sajnos nagyban közrejátszanak a haja károsodásában.

„Annyira szeretnék már én is hosszú, szép, dús hajat... de egyszerűen nekem soha nem lesz az.
Megint le kellett vágni, túlságosan igénybe vett, és még mindig erősen hullik. Hiába teszek meg mindent. Sosem leszek #aranyhaj"

– olvashatjuk Anikó bejegyzésében.

Kívánjuk Anikónak, hogy sikerüljön maximálisan rendbe jönnie, vagy sikerüljön elfogadnia haja állapotát.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Szabó Zsófi 14 évesen titokban csináltatta meg első tetoválását

Az RTL Klub reggeli műsorának egyik vendége Széphalmi Juliska volt, akit a tetoválásairól kérdezett a műsor két házigazdája Szabó Zsófi és Miller Dávid.
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!