Eminem legendás dalát már több mint egymilliárdszor hallgatták meg Spotifyon - ifaktor

A rapper egy Insta-poszttal meg is ünnepelte, hogy Lose Yourself című zseniális dala, ilyen magasságokba jutott a zenelejátszó oldalon.A Lose Yourself nemcsak önmagában állja meg a helyét, hanem mint filmzene is. Nagyon sokat hozzátesz az Eminem főszereplésével készült 8 mérfőld című alkotáshoz. A dalt a tavalyi Oscar-gálán is előadta, az ottlévők teljes megdöbbenésére, ugyanis senki sem tudott róla, hogy a rapper fel fog lépni a díjátadón. Végül álló taps lett a jutalma. A fellépése viszont azért is váltott ki hatalmas visszhangot, mivel 2002-ben a Lose Yourself megnyerte a legjobb betétdalnak járó Oscar-díjat, amit Eminem viszont nem vett át.

A rapper eddig is sikert sikerre halmozott a dallal, ami az Instagramon közzétett fotómontázsából ki is derül.

A poszthoz üzenetként legendás dalának az utolsó sorát intézte, ami így szól:

„You can do anything you set your mind to, man"

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Friss

Irtó cuki dolgot csinál a gyertyákkal Horváth Grétáék kisfia

Ugye mindenkinek ismerős az a szokás, hogy a születésnapunkon az erre az alkalomra kapott íncsiklandó tortán lévő gyertyákat elfújjuk, majd kívánunk valamit? Nos, ezt a hagyományt fejlesztette tovább Horváth Gréta és Dávid kisfia, Filip.
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!