Énekesi babérokra tör Metzker Viktória - ifaktor
Metzker Viktória a LifeTV reggeli műsorának az Ébredj velünknek a vendége volt a mai nap. A népszerű DJ a legújabb, Miss Mooddal közös videóklipje apropóján kapott meghívást a műsorba.


Azt tudjuk, hogy a két lány nagyon jó kapcsolatot ápol egymással, hiszen sokszor szerepelnek egymás közösségi oldalain, de Viki segített Dórinak akkor is, amikor a Sztárban Sztár műsorában szerepelt.

„Valahogy én rádiós műsorvezetőnek és DJ-nek érzem magam, az éneklés az csak plusz, noha néha élőben is vokálozok alkalmanként"

– válaszolta a kérdésre, miszerint szeretne-e énekes lenni.

A Rádió 1 műsorvezetője elárulta, hogy sokat járt énektanárokhoz, akik sokat segítettek neki a cél elérésének érdekében, de Dóri is jó tanácsokkal látja el az éneklés terén.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Friss

Az M4 Sport után Csisztu Zsuzsával sem készített interjút Cristiano Ronaldo

Tegnap a Puskás Arénából élőben jelentkező Tihany Viktor mondta el, hogy az M4 sport szeretett volna Cristiano Ronaldoval egy interjút készíteni, de kiderült, hogy az aranylabdás klasszis és a szövetségi kapitány, Fernando Santos is csak az UEFA-nak ad exkluzív interjút.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!