Ennek a hobbijának él Horváth Gréta - ifaktor

A népszerű influenszer, Horváth Gréta legújabb Instagram-posztjában elárulta követőinek, hogy mi a hobbija, amiért él és hal. Gréta színészként és közösségi média sztár ként is remekül megállta az évek során a helyét, most úgy látjuk, másban is remekel.


Gréta legújabb bejegyzésében egy több képből álló sorozatot osztott meg, amin láthatjuk, hogy milyen csodálatos körmöket készít nőtársainak. Posztjában az influenszer azt is elárulta nekünk, hogy barátai nem csak köröm készítéssel kapcsolatban kérik a segítségét.

A sztár örömmel készíti el mások körmét, haját vagy sminkjét is, de még dekorációval is foglalkozik. Véleményünk szerint, Gréta nagyon ügyesen ért a szépség ipar számos szakmájához és remek példát mutat követőinek azzal, hogy hobbijait sem adta fel az évek során.

„Szeretem a hobbim. Jó érzés, ha a barátok engem hívnak, hogy s.o.s. köröm kellene vagy dekor, smink, haj.
Ilyenkor mindig örülök, hogy van egy saját körmös sarkom.
Kikapcsol teljesen, és jó hallgatni a velem szemben ülőket.
Lehet bővíteni fogom a palettám, mert eddig csak saját szórakozásra csináltam.
Nektek mi a hobbitok?"

– tette fel a kérdést Gréta Instagram-oldalán.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Rá sem lehet ismerni Opitz Barbira legújabb fotóján

Az X-Faktor győztes énekes a közösségi oldalán osztott meg egy képet magáról, amelyen edzőruhában pózol. Eddig ebben semmi különleges nincsen, azonban a képen egy hatalmas változás is megfigyelhető rajta.
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!