Gáspár Győző magából kikelve ordibál az autója miatt - ifaktor
Gáspár Győző becenevén, Győzike autójával gond akadt a LifeTV-n látható Van életünk című napi-reality legújabb adásában. A családfő az egész famíliát kitrombitálta a házból, hogy beszámoljon a történtekről – de valószínű, hogy a szomszédok figyelmét is felkeltette...


Győzike azt tapasztalta, hogy – ahogy ő fogalmaz – „more durrog a kocsi". Nos, kétségkívül ez a „durrogás" sok mindentől lehetett, de hosszas kiabálás után Győzinek eszébe jutott, hogy talán rossz üzemanyagot tankolt (benzint gázolaj helyett) és ezért nincs valami rendben az autóval.

Elsőre feleségét, Beát hibáztatta a dologért, de aztán rájött, ő hibázhatott. Még az ott lévő Rómeót is meggyanúsította, miszerint ő törte le az autó kilincsét – noha valójában valószínűleg ő tehette.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Friss

Ezek voltak Schobert Norbi legbotrányosabb kijelentései az elmúlt években

A tegnapi kijelentésével ismét nagy botrányt kavart Schobert Norbit, ezúttal a legalább 100 kilós férfiakba száll bele. Ez nem az első olyan kijelentése volt, amivel inkább önmagát sikerült nevetségessé tennie a „fitneszgurunak".

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!