Ennyit változott az elmúlt tíz évben Megyeri Csilla - ifaktor
Megyeri Csilla Instagram-oldalán hasonlította össze a tíz évvel ezelőtti önmagát a jelenlegi kinézetével.

Az influenszer két barátjával szerepel mindkét fotón, akikkel együtt kezdték el bontogatni a szárnyukat a 2010-es évek elején.

„A két kép között csupán csak 10év a különbség... 💙Szerintetek sokat változtunk?🙈😅@kilianujhelyi már akkor is fodrász volt, @noemmitoth modellkedett, én pedig akkoriban kezdtem el magyarázni... 🎤 A mosoly az arcunkon és a ❤️ -ünk semmit sem változott 🤗"

– írta posztjában a műsorvezető.

Csilla az Alföld Televíziónál kezdte műsorvezetői karrierjét, akkor még Debrecenben élt. Azóta már párjával Zsoltival felköltöztek Budapestre, és több TV2-es produkcióban is láthattuk már. Többek között az Ázsia Expresszben, a Nagy Duettben, az Édes életben, és Drágám add az életedben is szerepet kapott.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Május 17-től Miskovits Marci csatlakozik Sebestyén Balázsékhoz a Rádió 1-en

A népszerű zenész, műsorvezető és influenszer az Instagram-oldalán jelentette be, hogy május 17-től csatlakozik Vadon Jánoshoz, Rákóczi Ferihez és Sebestyén Balázshoz a következő roadshowjukon.
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!