Ennyit változott Kiss Virág teste terhessége óta - ifaktor
Kiss Virág bikiniben áll szőke hajjal a strandon

A népszerű fitnesz influenszer, Kiss Virág egy Instagram-bejegyzésben mutatta meg, hogy mennyit változott a teste a pontosan egy évvel ezelőtti terhessége óta.


A változás elképesztő és mi is alig hiszünk a szemünknek. Pontosan egy évvel ezelőtt Virág megmutatta, hogy mekkora pocakkal állt a tükör előtt és úgy érezte, hogy lassan kipukkad a hasa.

Ehhez képest ma már szálkás, kockákkal duzzadó hassal áll a tükör előtt és teljesen jogosan lehet büszke magára és arra az eredményre, amit az egészséges életmóddal elért.

Arról nem is beszélve, hogy hány ezer követőjének mutat remek példát ezzel az influenszer. Hiszen lehetetlenek nincsenek, csak tennünk kell az álmainkért.

„Tavaly ezen a napon & ma reggel☺️ lapozz 👉Hihetetlen mire képes a testünk! Tavaly ilyenkor számoltam vissza a napokat a szülésig, azt éreztem hogy ki fog pukkanni a hasam, nem esett jól ülni mert annyira szorított & nyomott már minden melltartó hogy megőrültem 😅 A gyomromról nem is beszélve ami bepréselődött egy lehetetlen helyre 🤷🏼♀️😅
Imádtam minden pillanatát a terhességnek, és a legcsodásabb ezekre az érzésekre visszagondolni, majd ránézni a csodaszép kislányunkra ❤️
Most pedig kezdődhet a mai edzés 💪😊 Plusz infó: még mindig itthon edzem, egyszerűen nem jutok le a teremig mert inkább egész délután mezítláb rohangálok Zoéval a játszótéren minden nap"

- olvasható Virág Instagram-bejegyzésében.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!