Épphogy megszületett Hódi Pamela második gyermeke, máris családi fotózáson vettek részt - ifaktor

Egy héttel ezelőtt megszületett Hódi Pamela második gyermeke.


Nem olyan ritka jelenség, főleg nem a sztárok körében, hogy a szülés után néhány nappal máris 'rohannak' képeket csináltatni babájukról. Hódi Pamela is hasonlóan tett, bár valószínűleg mi még jó ideig nem fogjuk látni kislányát a közösségi oldalán.

Pami, ahogy Natit is, úgy feltételezhetően második gyermekét is ritkán fogja mutatni Instagram-oldalán, mellyel kapcsolatban korábban elmondta, hogy csak a gyermeke érdekeit nézi, ő is világgá kürtölné, akárcsak a legtöbb szülő, hogy mennyire büszke rá, de nem teszi. Ennek oka roppant egyszerű, nem szeretné, ha visszaélés áldozatai lennének, illetve azt is elkerülné, hogy lányai fotói elárasszák az internetet.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Íme az iFaktor tehetségkutató második fordulója! Szavazz, hogy ki jusson tovább!

Hivatalosan is megkezdődött az iFaktor tehetségkutató második fordulója, melyben 32 versenyző fog párbajozni egymással. Lássuk, hogy ki a következő két párbajozó! Szavazz a lap alján, a számodra legszimpatikusabb versenyzőre és juttasd tovább!

A szavazók között pedig kisorsolásra kerül egy:

  • Xiaomi Mi Smart Band 5 aktivitásmérő
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!