Érdekes farmernadrágokat kezdett el gyártani egy amerikai divatcég, viszik, mint a cukrot - ifaktor

Egy amerikai cég elképesztő megoldással szolgál az inkontinenciával küszködő emberek problémáira! Farmernadrágjaik igencsak formabontóak, ám annál frappánsabbak is.


A Wet Pants Denim nevű amerikai cég húgyfoltos farmernadrágokat kezdett el gyártani kifejezetten olyan emberek számára, akik vizeletvisszatartási problémákkal küszködnek.

A gyártó a nadrágok elülső középrészét sötét színűre mossa azt a hatást keltve, mintha az illető, aki viseli nem tudott volna időben az illemhelyre érni, így az inkontinenciális bajokkal küzdőknek nem kell többé félszegnek érezniük magukat ezen problémájuk miatt.

A nadrágokat három féle színben lehet elérni: szürke, fehér és kék. Áruk 20.000 magyar forintnak felel meg. A cég természetesen azokra is gondolt, akiknek ez az összeg túl magas lenne. Így aki erre az élményre vágyik, akár be is küldheti a nadrágját és húgyfoltosra mossák neki. Ti kipróbálnátok ezt az újfajta nadrágot?

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Alekosz Hosszú Katinkának: „Szülni is kéne már”

Alekosz szokott merész kijelentéseket tenni, de ezúttal tényleg sok határt átlépett. Kucsera Gábor mellett, Hosszú Katinka olimpiai bajnok úszónőt (akit egyébként jogos kritika is érthetne – a szerk.) abszolút megalapozatlan vádakkal illette a celeb.
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!