Érdekes témát dolgoz fel – a még mindig nagyon fiatal– Nagy Bogi legújabb dala - ifaktor
NAgy Bogi szelfizik
Nagy Bogi karrierjét igazán hosszú ideje kísérhetjük nyomon, így hajlandóak vagyunk elfelejteni, hogy mennyire fiatal az énekesnő, aki már többször is megmérettette magát A Dal című műsorban.


„Megjelent a legújabb dalom. Sokat dolgoztunk vele. Köszönöm mindenkinek, aki segített. Büszke vagyok. Remélem, tudok egy kis erőt adni nektek ebben az időszakban. Mindenkinek az életében eljön az, amikor körbeölelik a kérdőjelek. Úgy érzem, hogy az én életemben most jött el ez a pont. Most töltöm az utolsó gimnazista hónapjaimat és piszkosul tanácstalan vagyok a jövőt tekintve. Nem tudom, hogy mit hoz a holnap, pedig én mindig tele voltam tervekkel és célokkal. Szeretném, hogy azok az emberek, akik meghallgatják a Leszek hajnalt, ne érezzék azt, hogy őket nem szereti a világ. Minden vihar után kisüt a nap, csak várni kell rá"

– írta az Instagram-oldalán az énekesnő.

Menedzsment+36 70 532 3119 / nagybogi.music@gmail.comHallgass meg💙Spotify: https://open.spotify.com/artist/3VgOK​...iTunes: https://music.apple.com/us/artis...

Bogi dalán – amely a Leszek hajnal nevet viseli – leginkább az útkeresést célzott közelebb hozni a rajongóknak, s emlékeztet, a rossz dolgok nem tartanak örökké és a legnagyobb sötétség után következik a legnagyobb világosság. Bogi esetében az útkeresés leginkább a gimnázium utáni élethez kapcsolódik, hiszen egyelőre nincsenek tervei e-téren (abban biztosak vagyunk, hogy az éneklés megmarad – a szerk.).

Boginak is kívánjuk, hogy találja meg az útját a gimnázium elvégzése után is!

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!