Érdekes témát dolgoz fel – a még mindig nagyon fiatal– Nagy Bogi legújabb dala - ifaktor
Nagy Bogi karrierjét igazán hosszú ideje kísérhetjük nyomon, így hajlandóak vagyunk elfelejteni, hogy mennyire fiatal az énekesnő, aki már többször is megmérettette magát A Dal című műsorban.


„Megjelent a legújabb dalom. Sokat dolgoztunk vele. Köszönöm mindenkinek, aki segített. Büszke vagyok. Remélem, tudok egy kis erőt adni nektek ebben az időszakban. Mindenkinek az életében eljön az, amikor körbeölelik a kérdőjelek. Úgy érzem, hogy az én életemben most jött el ez a pont. Most töltöm az utolsó gimnazista hónapjaimat és piszkosul tanácstalan vagyok a jövőt tekintve. Nem tudom, hogy mit hoz a holnap, pedig én mindig tele voltam tervekkel és célokkal. Szeretném, hogy azok az emberek, akik meghallgatják a Leszek hajnalt, ne érezzék azt, hogy őket nem szereti a világ. Minden vihar után kisüt a nap, csak várni kell rá"

– írta az Instagram-oldalán az énekesnő.

Menedzsment+36 70 532 3119 / nagybogi.music@gmail.comHallgass meg💙Spotify: https://open.spotify.com/artist/3VgOK​...iTunes: https://music.apple.com/us/artis...

Bogi dalán – amely a Leszek hajnal nevet viseli – leginkább az útkeresést célzott közelebb hozni a rajongóknak, s emlékeztet, a rossz dolgok nem tartanak örökké és a legnagyobb sötétség után következik a legnagyobb világosság. Bogi esetében az útkeresés leginkább a gimnázium utáni élethez kapcsolódik, hiszen egyelőre nincsenek tervei e-téren (abban biztosak vagyunk, hogy az éneklés megmarad – a szerk.).

Boginak is kívánjuk, hogy találja meg az útját a gimnázium elvégzése után is!

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Friss

Sebestyén Balázs „megbüfiztette” Vadon Janit

Az ország talán két legszórakoztatóbb figurája, Sebestyén Balázs és Vadon Jani. Együtt képesek bármilyen szituációból hatalmas poént csinálni. Így történt ez most is.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!