Több milliárd forintba kerül a Stranger Things folytatására - ifaktor
Stranger Things szereplői egymás mellett állnak

A Netflixes sikersorozatnak, a Stranger Thingsnek akkora pénz áll rendelkezésére, amivel elvárható az extra folytatás.


Úgy tűnik, hogy a Netflix és a Stranger Things közös sikerük kapuján túl, rengeteg pénzt áldoznak a folytatásra. A sorozat negyedik évada következik majd, ami a streaming óriás legnagyobb befektetése lesz.

A kimutatások és beszámolók szerint, a Stranger Things gyártására, részenként 30 millió dollárt, azaz 10,3 milliárd forintot tudnak költeni. Ez az összeg minden idők legnagyobb büdzséje, amit egy sorozat legyártására szánnak. Ebből az összegből pedig joggal várhatjuk el, hogy elképesztő részeket készítsenek.

Viszonyításképpen a Trónok Harca 15 millió dolláros részenkénti büdzsével rendelkezett, és a Marvel Loki és Wandavision sorozata is „csak” 25-25 millióval. A negyedik évad a harmadik fináléja után érkezik, nagyjából 6 hónapra rá. Ez pedig két nagy részből fog állni. Az elsőt május 27-én, a másodikat pedig július 1-jén fogják leadni a Netflixen.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!