ByeAlex csúnyán megalázta a Pesti Pipit - ifaktor
ByeAlex és barátnője, Jamina.
ByeAlex sosem rejti véka alá a véleményét, de ezúttal túl messzire ment az X-Faktor mentora, ugyanis nyilvánosan kritizálta egy apró hiba miatt a Pesti Pipi éttermet.


Az énekes mentor tegnap egy bejegyzésben arról írt, hogy az internetről rendelt ételét lehűtötte a melléje csomagolt hideg üdítő, amelyet a Pesti Pipitől rendelt.

„Kedves Alex, az is elképzelhető, hogy egy munkatársunk a 297-edik megrendelés után egymás mellé tette az italt a burgerrel, miután igyekszik mindenkit szívvel lélekkel kiszolgálni. Vagy az is, hogy a futár cég több címet visz ki (ami tőlünk független) és kihűl közben. De igazából mi sem posztoljuk ki, ha nem tetszett egy nótád. És persze elnézést a hibáért”

– írta válaszként a magyar étteremlánc, amelyet nem hagyott szó nélkül Alex sem.

„oh en kerek elnezest hogy szova mertem tenni. (sztem viccesen amugy) az etelt nem minositettem. nem szerettem volna megbantani vele a kis cegeteket. tudjatok, azert nem csinalok magamnak hamburgert mert bizom abban, hogy azok akik azt hirdetik hogy ehhez ertenek, azok ertenek is hozza. nem mellekesen nektek nem kell fizetnetek egyetlen dalomert sem. en fizettem. nem fog persze foldhozvagni, nyugalom!”

– válaszolt a botrányhős énekes.

Érdekes, hogy a Pesti Pipi hozzászólását többen like-olták, mint az énekes eredeti bejegyzését, vagy későbbi kommentjét.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!