2 film amire mindenki vár, mégis visszatartják - ifaktor
űrdongó a transformers című filmből

Ezen film-sorozatok folytatásai, világhírnek örvendenek, azonban most mégis úgy döntöttek, hogy egy darabig még nem lesznek láthatók.


A Paramount Pictures úgy döntött, hogy mind a „Transformers: Rise of the Beasts", mind pedig az új „Star Trek" filmet is visszatartja.

Egyelőre nem tudni, hogy mi állhat a háttérben, ugyanis a filmgyártó cég pontos információt nem adott erről. A "Star Trek" és a "Transfomers" is csúszik, nem is keveset. Az utóbbi úgy volt, hogy 2022. június 24-én landol a mozikban, de most egy teljes évet csúsztattak a megjelenésén, így leghamarabb 2023. június 9-én lesz látható Optimus fővezér és csapata. Az előbbi pedig 2022-ről szintén 2023. december 22-re csúszott.

Az új dátumok annak ellenére érkeztek, hogy a "Transformers" forgatásának már november elején vége lett. Októberben pedig a rendező Steven Caple Jr. már egy fényképpel is ünnepelt, amin Optimus Prime volt látható. A Justin Lin által rendezett és J.J Abrams produkciós vezetővel készülő Star Trekről egyelőre semmit nem tudni.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!