Hivatalos: 2022-ben is visszatér az X-Faktor - ifaktor
X-Faktor logó és Miller Dávid.
A jubileumi 10. évad még csak a tábornál jár, de az RTL Klub máris bejelentette, hogy jövőre is keresik a tehetségeket és 2022-ben is visszatér az X-Faktor.


A bejelentés abból a szempontból nem meglepő, hogy az X-Faktor válogatói ismét több rekordot is megdöntöttek és uralta a kereskedelmi célcsoportot a saját idősávjában.

„A hír igaz: az X-Faktor 2022-ben is visszatér! Bár még nem ért véget a jubileumi X. X-Faktor évad, már jelentkezhetsz a folytatásba a videóban látható telefonszámon, WhatsAppon, Viberen vagy a weboldalunkon!"

– látható a műsor Instagram-oldalán a bejelentés, amely önmagában abszolút érthető, hiszen idén is sikert sikerre halmoz a tehetségkutató.

Istenes Bence azonban bizonyára ezen is meglepődött, hiszen a sajátgyártású, IstenEst-ben korábban már mesélt arról, hogy már annak idején, amikor visszamondta az X-Faktor vezetését, azt gondolta, hogy hamarosan kipukkad majd a műsor és megszűnik.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!