35 év után újra együtt a „Vissza a jövőbe” sztárjai - ifaktor

Michael J. Fox és Christopher Lloyd egy speciális alkalmat ünnepelnek.


A két színész először 1985-ben szerepelt együtt az akkor első és úttörőnek számító „Vissza a jövőbe" című science-fiction trilógiában. Ennek immáron 35 éve, így a Washingtonban megrendezésre kerülő „Awesome Con" című comic-con esemény alighanem a legjobb lehetőség, hogy újra együtt autogramokat osztogathassanak és közös képeket csinálhassanak.

Lloyd, aki egyébként most töltötte a 82. életévét egy kis bátorítóval jelentkezett Instagramon, hogy mindenki tudja, ők már készülnek.

A jelenleg 60 éves Marty, azaz Fox, egy golfkocsis képet osztott meg szintén Instagramon, hozzáillő poénnal. „Back To Back" a cím és #backtothefuture a hashtag.

Reméljük készül róla videó, így bárki megtekintheti majd ezt a pillanatot.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Related Articles Around the Web

Friss

Felháborodtak a Sztárban Sztár leszek! nézői Majka döntésén

Majoros Péter, vagyis Majka rövid tehetségkutatós mesterkedése alatt (az idei évad a vízválasztó neki ilyen szempontból – a szerk.) már rengeteg versenyzőt hazaküldött, de a mostani húzásával nagyon magára haragított sok nézőt.
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!