40 év után visszatér az ABBA, ráadásul nem mindennapi módon - ifaktor
Abba együttes közös kép fotózásról

2022 májustól újra indul az ABBA, mely sokkal látványosabb és modernebb lesz mint eddig bármikor.


A svéd pop-banda egyszerű és félreértelmezhetetlen jeleket küldött rajongóinak a social media felületeken. Számos tweetet írtak ki, új album megjelenés, videók, élők érkeztek tőlük. A banda szó szerint keblére vette az internet népét és mindenkivel tudatni szerette volna, hogy nagy dobásra készülnek.

Az album nem más nevet kapott, mint: „Voyage".

Ez lesz a címe az új albumjuknak, melyen olyan számok is hallhatók lesznek, mint az „I Still Have Faith in You", vagy a „Shut Me Down".

A „Voyage" album november 5-re várható.

A másik hatalmas érdekesség, hogy az együttes egy olyan képet is posztolt, melyen az látszódik, hogy egy mozgásérzékelő, szenzoros ruhában pózolnak, ami rendkívül hasonlít a jövőbeli világra.

Az ABBA tagjai napokig, hónapokig dolgoztak 850 emberrel a hátuk mögött, hogy megvalósíthassák majd a koncertre szánt vizuális effekteket és avatarokat. Az effektek háttérmunkáját pedig George Lucas vezette cég intézi.

Utoljára pedig nem más maradt, mint az ABBA Aréna Londonból, ahol a banda fel fog lépni. Minek Los Angelesig elrepülni és hatalmas koncertet adni valamelyik stadionban, amikor a saját digitális igényeidnek megfelelő stadionban is előadhatod ugyanazt Angliából?

Az ABBA Aréna 3.000 jegyet fog értékesíteni az előadásra, amely az Erzsébet Királyné Olimpiai Parkban lesz látható Londonban.

Kíváncsiak vagyunk, hogyan áll össze majd a teljes kép és nagyon várjuk, hogy újra megmutassák magukat, hiszen 40 éve már, hogy utoljára együtt színpadra álltak.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!