49 éves korában elhunyt Freddie Combs az X-faktor sztár - ifaktor

Az amerikai X-faktor közönség sztárja Freddie Combs, a második évadban énekelt, ezzel pedig megnyerte magának az egész közönséget.


Freddie Combs aki az X-faktor egyik all time közönség kedvenc volt, szeptember 10-én elhunyt. Ezt egy floridai temetkezés erősítette meg.

Hiába nem menetelt sokáig a műsorban, mégis azonnal közönség kedvenccé vált. North Carolinaban lépett fel, egy 1988-as Bette Midler számmal olyan emberek előtt, mint Simon Cowell, Britney Spears, L.A Reid és Demi Lovato.

Az interjús részben, ami 2012-ben ment le a TV-n elmondta, hogy mennyit küzdött a súlyproblémáival és azon van most is, hogy ezt legyőzze. 2009-ben kórházba szállították, ugyanis a közel 420 kilós férfi halálközeli állapotba került.

A speciális diéták és egyéb mozgásformák gyakorlásával sikerült leadnia kb 9 kilót, ekkor került be az X-faktorba. A felesége egy kerekesszékben tolta be és lényegében végig mellette volt az utolsó napjáig.

Akkoriban úgy nyilatkozott a feleségéről, hogy:

„A feleségem Kay egy elképesztő nő. Az összeházasodásunkat követően azonnal elkezdte gondomat viselni. Ahogy a súlyom egyre csak nőtt, ez tőle is egyre több dolgot megkövetelt. Ő a legközelebbi földi dolog, ami egy angyalhoz, vagy egy szenthez hasonlítható."

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Top4 jelöltünk Palik László helyére az Exatlonba

Palik László búcsúzik az Exatlon Hungarytől és a Tv2-től. Három évadon keresztül vezette a műsort a sportriporter, de most úgy döntött, abbahagyja. Azt viszont, hogy ki lesz az utódja még nem jelentették be, így tippeljünk vajon ki fogja vezetni ezután az Exatlon következő évadát!
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!