49 éves korában elhunyt Freddie Combs az X-faktor sztár - ifaktor
Freddie Combs az X-faktor színpadán énekel

Az amerikai X-faktor közönség sztárja Freddie Combs, a második évadban énekelt, ezzel pedig megnyerte magának az egész közönséget.


Freddie Combs aki az X-faktor egyik all time közönség kedvenc volt, szeptember 10-én elhunyt. Ezt egy floridai temetkezés erősítette meg.

Hiába nem menetelt sokáig a műsorban, mégis azonnal közönség kedvenccé vált. North Carolinaban lépett fel, egy 1988-as Bette Midler számmal olyan emberek előtt, mint Simon Cowell, Britney Spears, L.A Reid és Demi Lovato.

Az interjús részben, ami 2012-ben ment le a TV-n elmondta, hogy mennyit küzdött a súlyproblémáival és azon van most is, hogy ezt legyőzze. 2009-ben kórházba szállították, ugyanis a közel 420 kilós férfi halálközeli állapotba került.

A speciális diéták és egyéb mozgásformák gyakorlásával sikerült leadnia kb 9 kilót, ekkor került be az X-faktorba. A felesége egy kerekesszékben tolta be és lényegében végig mellette volt az utolsó napjáig.

Akkoriban úgy nyilatkozott a feleségéről, hogy:

„A feleségem Kay egy elképesztő nő. Az összeházasodásunkat követően azonnal elkezdte gondomat viselni. Ahogy a súlyom egyre csak nőtt, ez tőle is egyre több dolgot megkövetelt. Ő a legközelebbi földi dolog, ami egy angyalhoz, vagy egy szenthez hasonlítható."

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!