A „Breaking Bad” sztárja Giancarlo Esposito uralja a Netflixet - ifaktor

A Netflix úgy gondolta, hogy a színész a tökéletes választás a következő projektjükhöz.


Egy olyan sorozatot terít majd a Netflix, ahol szeretnék, ha a nézők is bekapcsolódnának. Ebben a sorozatban a világ egyik legnagyobb rablását rekonstruálják, amikor is 70 milliárd dollár tűnt el kötvény formájában Manhattanből, miközben a Sandy névre keresztelt hurrikán végigsöpört.

A „Jigsaw" nevű sorozatban Esposito egy Leo Pap nevű férfit játszik majd, aki egy részletekig pontos és született vezető szerepben tűnik majd fel.

„Fiatal korában már tolvajnak állt és habár megvolt az esélye, hogy kitörjön, mégsem tudott távol maradni a bűnnel teli élettől, ami pedig a szabadságába és a családi egységébe került."

Kíváncsiak leszünk, hogy mivel képesek előrukkolni, mindenesetre ha a jó öreg 'Gus' benne van, nagy baj nem lehet.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Top4 jelöltünk Palik László helyére az Exatlonba

Palik László búcsúzik az Exatlon Hungarytől és a Tv2-től. Három évadon keresztül vezette a műsort a sportriporter, de most úgy döntött, abbahagyja. Azt viszont, hogy ki lesz az utódja még nem jelentették be, így tippeljünk vajon ki fogja vezetni ezután az Exatlon következő évadát!
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!