Így reagált Freddie arra, hogy nem vezetheti ő "A Dalt" - ifaktor
Freddie énekes bőrkabátban
Nemrég derült ki, hogy 2022-ben nem Freddie lesz a műsorvezetője A Dal című műsornak, hanem Király Viktor. Az énekes most elmondta erről a véleményét.


Freddie a LifeTv műsorában vallott arról, hogyan élte meg ezt a szakmai visszautasítást. Ugyanis tavaly ő vezette Elmondta, hogy a váltás nem az ő döntése volt. című műsort, azonban 2022-ben ezt a pozíciót Király Viktor kapta meg.

Az énekes eddig minden műsort nagyon élvezett, amit vezetett így, ha lehetősége lett volna újra elvállata volna A Dalt. De ez esetben a váltás nem az ő döntése volt, ennek ellenére tiszteletben tartja.

,,Ez nem az én döntésem volt, tiszteletben tartom. Inkább megpróbálom olyan szempontból pozitívan kezelni, hogy eljutottam oda műsorvezetőként, hogy az ember már nem csak kap műsort, hanem el is vesznek tőle.”
,,A televíziózásban, a médiában mindig benne van az, hogy frissíteni szeretnének, ez most az én káromra történt.”

-kommentálta az esetet Freddie.

Ábel Anita viccesen megkérdezte az énekestől, hogy így nincsen kedve esetleg, mint versenyző részt venni a műsorban, erre persze Freddie nevetve nemmel felelt.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat.