A Disney és Scarlett Johansson megállapodnak - ifaktor
Scarlett Johansson vörös hajjal a bosszúállók forgatásán

A „Fekete Özvegy" film megjelenésével kapcsolatos per nincs többé.


A Disney vezérigazgatója Bob Chapek elmondta, hogy megállapodás született Scarlett Johansson ügyében.

„Mikor a COVID elkezdődött, több száz megállapodást indítottunk a tehetségünk és projektje felé, amik rendkívül gördülékenyen mentek és azt hittük, ez így is fog menni továbbra is."

mondta Chapek, direkt nem említve név szerint sem Johanssont sem pedig a Fekete Özvegyet.

„A Walt Disney igyekszik a legjobbat nyújtani mindenkinek aki őket választja és gondoskodik róla, hogy megfelelően helyezzék el őket az értékláncban. A megállapodást pedig úgy érezzük mind forgalmazó, mind kártérítési szempontok alapján tiszteletben tartjuk."

Johansson még júliusban perelte be a Disneyt, mert extra mozis megjelenést ígértek és úgy állapodtak meg, hogy a gázsiját és nagyban az határozza meg, mennyit hoz mind az amerikai, mind a világ többi részéről bejött mozis pénz. Ennek ellenére ahogy megjelent a film, a Disney+ előfizetéses csatornára is feltették, amivel a színésznő szerint sokan jobban tudtak azonosulni és a jelenlegi helyzetben inkább a kényelmet és a biztonságot helyezték előtérbe, ezért otthon nézték meg a filmet, mintsem a moziban. Ezzel nem az embereket minősítette, hanem azt, hogy a Disney nem tartotta be az ígéretét, így pedig rengeteg pénztől elesett Johansson.

Most úgy tűnik megállapodtak a felek, azonban kérdéses, folytatódik-e az ügy még tovább.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!