A Fehér Ház is nyilatkozott a Nicki Minaj-ügyben - ifaktor

Nicki Minaj elmondása szerint meghívást kapott a Fehér Házba, hogy átbeszéljenek bizonyos oltakozási témákat, ezt azonban megcáfolták Washingtonból.


Ahogy azt már korábban megírtuk, Nicki Minaj az elmúlt napokban robbantotta fel az internetet azzal, hogy kiírta ő márpedig nem fogja a Met Gála miatt beoltani magát, ezért részt sem vesz az eseményen. Ez csak egy apró szelete volt a Twitter-háborúnak, ugyanis megpróbált keményen állást foglalni az oltás kérdésében, ez pedig sokaknak nem tetszett, ami ezek szerint a Fehér Házba is eljutott.

Ezt követően Nicki úgy nyilatkozott, hogy meginvitálták az elnöki házba, hogy egy orvos szakértővel átbeszéljenek bizonyos kérdéseket, de mint most a Fehér Háztól megtudtuk, ez nem teljesen így volt. A rappernek azt mondták, hogy egy telefonhívás keretein belül össze tudják kapcsolni ezzel a szakértővel, akivel átbeszélhetik a dolgokat. Nem igazán értik, hogy miért kell azt állítani, ami nem is igaz.

„Mint ahogy másoknál is, felajánlottunk Nicki Minajnak egy telefonbeszélgetést az egyik orvosunkkal, hogy megválaszoljon számára néhány kérdést a személyes biztonságról és a vakcina hatásosságáról."

mondta nyilatkozatában a Fehér Ház szóvívője.

A rappernek ezek szerint most már nem csak a Twitter népének kell magyarázatot adnia, hogy mit miért csinált, hanem az elnöki háznak is.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Catherine Dederick erősen kompromittáló képeket osztott meg

Bár csak pár epizód erejéig, de Catherine Dederick is szerepelt édesanyjával a Feleségek luxuskivitelben című reality műsorban, ahol már valamelyest megismerhettük őt.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!