A Harry Potter sztárja Tom Feltont kórházba szállították - ifaktor

A semmiből egyszer csak Tom Felton elájult egy hírességeknek tartott golf eseményen.


Tom Felton a Harry Potter Draco Melfoy-ja, éppen részt vett egy hírességeknek tartott golf mérkőzésen, amit a Ryder-kupa előtt rendeztek. A színész, aki most szerdán ünnepelte 34. születésnapját, egyszer csak összeesett a pályán és azonnal kórházba szállították.

A pályáról már úgy vitte le az orvosi személyzet, hogy magánál volt, azonban nem tudni mi okozhatta a rosszullétet. A helyi kórházba szállították, ahol jelenleg is ápolják. Felton egyébként nagy golfos hírében áll, így nem csoda, hogy ezen az eseményen is ott volt.

Az eseményen a színész az európai csapatot képviselte Teemu Selannevel együtt, aki profi hokis volt a fényéveiben. Az 1980-as olimpiai hoki csapat ellen léptek pályára és rengeteg néző volt kíváncsi az eseményre.

Felton állapotáról egyelőre nem tudni semmit, reméljük, hogy nincs komolyabb baj.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Top4 jelöltünk Palik László helyére az Exatlonba

Palik László búcsúzik az Exatlon Hungarytől és a Tv2-től. Három évadon keresztül vezette a műsort a sportriporter, de most úgy döntött, abbahagyja. Azt viszont, hogy ki lesz az utódja még nem jelentették be, így tippeljünk vajon ki fogja vezetni ezután az Exatlon következő évadát!
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!