A keresztény Tóth Gabi szabad mellekért könyörög - ifaktor
Tóth Gabi mostanában rengeteg kritikát kap – az Osváth Zsolttal készült interjút is ezért tiltatta le –, azért mert ő lép fel a pápa előtt az Eucharisztikus világkongresszuson.


Éppen azért nem túl hízelgő rá nézve az a jelenet, amely a Sztárban Sztár előzetesében látható és a keresztényi gondolatokkal aligha összeegyeztethető.

Tóth Gabiról a Sztárban Sztár Instagram-oldalán került elő egy felvétel – pontosabban egy előzetes a műsorról – amelyben éppen egy mellét megvillantó nőnek mondja, hogy: „szabad melleket minden nőnek", miközben jómaga is rázza az „ikreket".

A szóban forgó versenyző egyébként fel is húzta a ruháját, így a válogatók során legalább egy mellett már biztosan látni fognak a tévénézők...

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Friss

Álarcos énekes: Fluor bedobta a kártyát, leleplezte a Katicát

Az Álarcos énekes ma esti adásában a szuperkártyák segítségével Fluor Tomi leleplezte a Katica álarcát, ezen kívül még egy maszk leleplezésre kerül ma.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!