A kínai olimpikon Zhu Xueying aranyérme elkezdett kopni - ifaktor

Zhu Xueying trambulin számban nyert aranyérmet és most megmutatja mi történt vele.


A kínai olimpiai aranyérmes Xueying aranyérme máris veszített fényességéből. A közösségi médián tette fel kétségbeesetten a kérdést a tornász, hogy más is találkozott-e már hasonló esettel az aranyérmesek közül?

TMZ

A lány azt hitte először, hogy csak kosz, majd mikor egyre nagyobb és nagyobb lett a folt, akkor kétségbeesett. Az érmek egyébként nem teljes aranyból készültek, hanem nagy része ezüstből, valamint újrahasznosított fémből. Összesen 6 gramm tiszta aranyat tartalmaz.

Az Olimpiai Bizottság is reagált a történtekre és megígérte, hogy küld egy új érmet a tornásznak, azonban azt is hozzátették, hogy ez csak egy protektív réteg ami elkezdett lekopni, az éremnek és annak anyagának az ég világon semmi baja sincs.

Ennek ellenére, ha egy olimpikon aranyérmével történik valami, a bizottság egy bizonyos összeg fejében küld újat. Itt ez nem áll fenn, hiszen nem a tornász tehet arról, hogy elkezdett kopni az érem.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Felháborodtak a Sztárban Sztár leszek! nézői Majka döntésén

Majoros Péter, vagyis Majka rövid tehetségkutatós mesterkedése alatt (az idei évad a vízválasztó neki ilyen szempontból – a szerk.) már rengeteg versenyzőt hazaküldött, de a mostani húzásával nagyon magára haragított sok nézőt.
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!