A királyi család 40 évvel ezelőtti tortájának egy szeletét árverésre bocsájtják - ifaktor
Diana hercegnő tortájának egy szelete

Nem csak az íze, de az állaga is elképesztően zamatos lehet ennek az alighanem több mint 40 éves tortának.


Augusztus 11-én kerül megrendezésre egy aukció, aminek keretein belül valaki, néhány ropogós zöldhasúért megvásárolhatja Károly herceg és Diana hercegnő 40 évvel ezelőtt esküvői tortájának egy szeletét.

A torta ennyi időn keresztül egy védőcsomagolásban volt tárolva. A nyertes összeg kb. 700 dollár körüli összegre rúghat, ami valljuk be nem kevés pénz egy 40 éves, nem túl finom tortáért. Viszont ha azt nézzük, hogy ez a torta szelet, a királyi esküvő fontos része volt, úgy egy gyűjtőnek bizony megérhet ennyi pénzt.

Az aukció Károly és Diana 40. házassági évfordulóját ünnepelteti, hiszen 1981 július 29-én, minden idők legnagyobb esküvőjét szervezték meg, 3500 fővel. Emellett pedig 750 millió ember volt egyszerre izgatott, amiért ez az esemény egyáltalán végbemegy.

A nyertes nem csak egy 40 éves torta szelettel gazdagszik, hanem a királyi reggeli programfüzetével, a ceremónia részletes leírásával és a rendelési listával.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!