Csobot Adél miatt örülnek a The Harmonies kiesésének? - ifaktor
X-Faktor: The Harmonies
Csobot Adél utolsó megmaradt csapata, a The Harmonies az X-Faktor legjobb hat versenyzője közé bejutott, azonban a tegnapi élő show jelentette a végállomást a lánybandának.


A The Harmonies igazán különleges csapat volt az idei élő show-ban, ugyanis ugyan egyéniben neveztek a műsorba, de a mentoroknak köszönhetően (miután különben kiestek volna) formációvá alakultak, amellyel a legjobb hat jelentette a végállomást.

„Adél a valaha volt legrosszabb mentor...”

– írta a egy kommentelő.

„Akkor Adél maradjon otthon jövőhéten. Nem sok értelme volt eddig se a jelenlétének.”

– látható egy másik hozzászólás az X-Faktor Instagram-oldalán.

„Iszonyatosan irritáló Adél ebben a műsorban, saját magának köszönheti, hogy kiestek a csajok.”

– fejtette ki a véleményét valaki.

Csobot Adél szerepeltetése a műsorban már nagyon hamar kivívta sokak haragját, mivel az énekesnő nem kifejezetten egy „slágergyáros”. Adélnak hamar ki is esett két zenekara, amely talán a népszerűségének is betudható, ugyanis – sajnos, vagy nem sajnos – a mentorok népszerűsége is fontos tényező lehet.

„Nagyon kemény kritikát kaptak a lányuk a produkciójuk után, én pedig kénytelen voltam megvédeni őket. Úgy gondolom, nem volt korrekt minden megjegyzés, mert nem lehet összehasonlítani egy csapat teljesítményét, akik három szólamban adnak elő egy dalt, a nulláról”

– fogalmazott Adél a lányok kiesése után.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!