A Konyhafőnök VIP: Csonka Bandi miért van még versenyben? - ifaktor
CSonka András az A Konyhafőnök VIP-ban kék kötényben széttárja a karját.
A Konyhafőnök VIP: nem értik a nézők, Csonka Bandi miért van még versenyben.


Csonka Andrást ugyan imádják humora és személyisége miatt, mégis az A Konyhafőnök VIP nézői nem értik, mit keres még mindig a műsorban.

A tegnapi nap remekül rávilágított arra a rajongók szerint, hogy Bandi mennyire lassú és nem önálló a konyhában, sőt egyesek azt sem értik, hogyan jutott el eddig a versenyben.

Csonka időként lassabb hozzáállása már korábban is feltűnhetett, ugyanis amikor először kellett csapatban dolgozni, akkor Németh Kristóf fogta a gyeplőt a párosukban. Mivel a legutóbbi adásban ismét csapatban – ezúttal hármasokban – kellett dolgozni, így újra probléma akadt a színész-műsorvezetővel.

Ezúttal Tornóczky Anita pirított oda Bandinak, aki rendszeresen ellenőriztette magát a konyhafőnökkel. Az értékelésnél ráadásul Anita – nem túl szimpatikus módon – szintén megemlítette Csonkát, mint indok, amiért nem tudott elkészülni saját feladataival megfelelően.

A színészt annyira megérintette a főzés alatti folyamatos kritika, hogy egy ponton sírva is fakadt...

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!