A Konyhafőnök VIP: ezek a sztárok alkotják Jenő csapatát - ifaktor
Fördős Zé, Rácz Jenő, Sárközi Ákos.
Rácz Jenőnek a következő hetekben csak bírálnia kell, ugyanis saját csapatának a középdöntős mezőnye már kialakult A Konyhafőnök VIP-ban.


Az utóbbi évekhez képest talán kicsit több kritikát kapott a nézőktől a VIP szereplők miatt a főzőshow, de ennek ellenére is szépen teljesít, és továbbra is élvezhető a formátum.

Az első főzést követően egy újabb versenyző csatlakozhatott Tóth Verához a galérián: Rába Timi lett Rácz Jenő második középdöntős versenyzője!

Az első elődöntő hét utolsó napján, a zsűri döntése alapján az Irigy Hónaljmirigy zenekar oszlopos tagja, Uszkó Laci búcsúzott el. Számára véget ért a verseny A Konyhafőnök VIP címért és az ezzel járó 10 millió forintért.

Hozzá kell, hogy tegyük Sárközi Ákos kék csapata eddig nem bontakozott ki, és ott több érdekes karakter is van még.

A Konyhafőnök VIP idei évada kifejezetten jó számokat produkál és ugyan a Nyerő Páros – tegyük hozzá kiemelkedően és váratlanul jó – számaitól elmarad, így is nagyon sok embert ültet a képernyő elé.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!