A Konyhafőnök VIP:nem Schobert Norbi lesz a legkedveltebb - ifaktor
Schobert Norbi A Konyhafőnökben.
Kétségkívül Schobert Norbi alapvetően úgy érkezett A Konyhafőnök VIP-be, hogy a renoméja az utóbbi időben megbicsaklott, hála több őszinte, ámde felelőtlen kijelentésének.


Az ország fitneszguruja, Schobert Norbi a főzőshow első adásában többször is kitért rá, hogy mennyire fontos számára az egészséges táplálkozás, és hogy ő a zsírégetés "császára".

Norbi azzal is szemléltette, hogy mennyire nem szokták őt kritizálni, hogy amikor Sárközi Ákos arra kötelezte, hogy tálaljon újra, akkor az értékelésnél a következőket mondta:

„1998-ban parancsnokként szereltem le a rendőrségen, utoljára az ezredparancsnok cseszett így le. Huszonhárom éve senki nem merte rám emelni a hangját, senki nem mert engem face to face kritizálni. Sárközi Ákos volt az első, már ezért megérte eljönni"

– mondta Norbi.

A Konyhafőnök nézői sem voltak odáig Norbitól. Több kommentelő is a fitneszmogult kritizálta.

„Jesszusom ez a Norbigyerek nagyon égés! Mekkora arc lett , játssza itt a showmant"

– írta egy hozzászóló.

„mr csimpánzcsöcs, es mi lett a meta keto ápdé cuccal?.. jaaa penzert barmit, mindegy"

– látható egy másik komment, ám Norbi mentségére szóljon, hogy az adásban is kifejtette, hogy a bab főzve hízlal, de a verseny kedvéért – ugyanis azt is megtudtuk, hogy nagy benne a versenyszellem – bármire képes.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!