Schobert Norbi csak azért van még bent, mert Jenő barátja? - ifaktor
SChobert Norbi piros kötényben és polippal a kezében A Konyhafőnökben.
A Konyhafőnök VIP legutóbbi részében Muri Enikő esett ki, aki Schobert Norbival állt ott a végén a zsűri előtt.


Schobert Norbival szemben a zsűrinek rendre az a kritikája, hogy nem tudja hozni az elvárt minőséget, szépséget a tányér külalakjának tekintetében. Az ízek és a formavilág sokszor megfelelő a fitneszmogul tányérján, de túlságosan is elnagyolt, illetve konkrétan „csúnya” tányérokat visz a séfek elé.

Ennek ellenére a nézők – talán kicsit elvakultan – azt gondolják, hogy Schobert Norbi csakis azért van még versenyben, mert Rácz Jenő séf barátja. Ami egyébként igaz is, hiszen Norbi volt az, aki korábban „lefogyasztotta” a kissé zömök testalkatú Michelin-csillagos séfet, aki közelgő esküvője miatt szeretett volna jobb formába kerülni.

„Norbi már tényleg csak azért megy tovább mert a Jenő haverja mert a főzés tudása egyenlő a nullával”

– írta valaki.

„Norbika megverte volna a kis cimbijét ha nem jut tovább? Remélem legalább a döntő hétig cibálja maga után... Nem hiszem el hogy nem látja mekkora negatív reklám a feleségével együtt. Dehát, embert barátjáról....”

– látható egy kommentben.

Mindenesetre Norbi nagyon megkönnyebbült, amikor végül felmehetett a galériára, de a következő főzésénél tényleg nagyot kell villantania, ha szeretné tovább folytatni a főzőshowt – amelyet egyébként nagyon élvez saját elmondása szerint, hiszen imád főzni.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!