A mai nap legjobb híre: Jön a Bosszúállók 5?! - ifaktor
A Bosszúállók: Végjáték plakátja, Tony Starkkal, Vasemberrel, Amerika Kapitánnyal és Thorral.
Az infómorzsát a Marvel feje, Kevin Feige szórta el egy interjúban, amelyre természetesen a fél filmvilág azonnal felkapta a fejét.


A Marvel stúdió atyaúristene, Kevin Feige kotyogta el, hogy már elrajtoltak a folyamatok, melyek ismét összetoborozzák a Bosszúállókat – írja a Puliwood.

A Marvel Studios a Shang-Chi és a Tíz Gyűrű legendájával ráfordult a negyedik fázisra, és ugyebár eddig minden hasonló etapot egy-egy Bosszúállók mozi tett felejthetetlenné, így megalapozott a gyanú, hogy a következő film már a láthatáron van.

Bár ez még jelenleg nagyon távolinak tűnik, Kevin Feige, a Marvel Studios elnöke a maga titokzatos módján megerősítette, hogy már elkezdődtek a tervezési munkálatok a Bosszúállók 5-öt illetően.

„Azt szeretnénk, ha lenne egy egészséges szünet a Végjáték után, mielőtt belekezdenénk egy új nagyszabású történetbe - ez egyébként már zajlik és el is kezdődött. Ezután pedig idő is kell, ahogy az első fázisban is kellett, hogy felépítsük ezt a történetet, mielőtt mindenkit összehívnánk egy nagy eseményre."

– nyilatkozta Feige.

Thanos legyőzése után, azonban tényleg egy hatalmas új fenyegetésre lesz szükség ahhoz, hogy ismét indokolt legyen a galaxis legerősebb szuperhőseinek összehívása.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!