A mi kis falunk: durván elmaszkírozták Lengyel Tamást - ifaktor

Szinte teljesen felismerhetetlenné vált a Mi kis falunk című sorozat sztárja, Lengyel Tamás.


Több évvel öregebbnek maszkírozták el Lengyel Tamást az RTL Klub napi sorozatában. Ennek oka az volt, hogy Gyuri apját is neki kellett alakítania-írta meg a Blikk.

A nem hétköznapi maszk elkészítésének időtartama nagyjából másfél órát vett igénybe. Lengyel Tamás ugyan már alakított öreg karaktert a Radnóti Színház Negyedik kapu című darabjában, azonban ilyen látványos átváltozáson még ott sem kellett keresztül mennie.

Így mesélt átváltozásáról a színész:

„Szerintem a legnagyobb feladatot a frizurám meghosszabbítása adta, mert póthajat kellett betenni alulról, utána pedig az egészet ki is kellett őszíteni, ez volt a leghosszadalmasabb folyamat."

Azt is hozzátette, hogy számára a legérdekesebb mozzanat az volt, amikor egy olyan anyagot kentek az arcára, ami összehúzta a bőrét, majd ez után sminkelték csak ki.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Álarcos énekes: Fluor bedobta a kártyát, leleplezte a Katicát

Az Álarcos énekes ma esti adásában a szuperkártyák segítségével Fluor Tomi leleplezte a Katica álarcát, ezen kívül még egy maszk leleplezésre kerül ma.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!