A Nagy Ő: Laura szétette a lábát, Fanni teljesen kiakadt - ifaktor
Tóth Dávid.
Hamarosan a végéhez ér Bachelor – A Nagy Ő című műsor a TV2 csatornán, ahol Tóth Dávid a végén egyetlen lányt választhat ki.


A műsorban a tegnapi adásban fogyatkozott kettőre a létszám, miután Tóth Dávid hazaküldte Fannit. A lányok egy-egy randira mentek el Dáviddal, aki a jelek szerint az utólag betoppanó, 24 éves Laurával érezte magát a legjobban, akivel már korábban csókolóztak is.

A leginkább testhezálló programot is kétségkívül Laura találta ki, akivel feszültségoldásként jógagyakorlatokat végeztek a szabadban. Itt a kajakos végre kiélhette magát, csavarta, forgatta, emelte a lányt, de a legintimebb az volt, amikor Laura széttárt lábait segített lenyújtani.

A csütörtök esti adásban végül Szatmári Fannitól vett búcsút A Nagy Ő, aki a távozáskor elmondta, nagyot csalódott a sportolóban.

„Nekem csalódás vagy. Felnőtt emberként itt tartasz egy huszonnégy éves lányt… kicsit olyan érzésem van, mintha ő nyaralni jött volna volna ide”

– vágott oda Fanni, aki szerint egyáltalán nem illik a 24 éves Laura, a 34 éves sportolóhoz.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!